WinterNET Hirdető Kft. története

 

Előzmények…

A WinterNET Hirdető Kft. megalakulását egy sikersztori előzte meg.

2009

A 2009-ben alakult PCLap.hu használt PC üzletünket kizárólag online módszerekkel hirdettük, melyeken az évek során folyamatosan dolgoztunk, javítottunk.

2010

A hirdetés sikerein felbuzdulva elhatároztuk, hogy az online vevőszerzés területén szerzett tapasztalatainkat más cégeknél is kamatoztatjuk.

2011

Így elkezdtük egy oktatási intézmény képzéseit is népszerűsíteni a már bevált módon. Így indult el 2011 elején a TanfolyamOKJ.hu tanfolyam közvetítő weboldalunk, mellyel szintén szép eredményeket értünk el.

A partner intézmények és egyéb ügyfelek száma közben nagy ütemben bővült, és további cégek szerettek volna bekerülni hirdetett partnereink közé. Különösen az volt vonzó a számukra, hogy csak a megtörtént vásárlások, tranzakciók után számolunk fel jutalékot.

A hirdetések minőségén és hatékonyságán mind a mai napig folyamatosan javítunk, az eredmények mérésére és az új módszerek tesztelésére rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk.  

2012

Úgy éreztük, itt az ideje egy új cég keretein belül folytatni és bővíteni a hirdetői tevékenységet, és megfelelő stratégiát kidolgozni a cég növekedésére, és további partnerek bevonására.

Így került sor a Kft. megalapítására, mely főtevékenysége az online hirdetés.

2013

A következő évben már PCLap.hu használt üzletünket eladtuk, hogy csak a hirdetési szolgáltatásunkra fókuszáljunk.

De nem bővítettük a partnereink számát, hanem inkább a meglévő ügyfeleinkre koncentráltunk: több tucat honlapot készítettünk számukra, és azokra is erőteljes hirdetési kampányokat indítottunk.

2014

Ismét megnyitottuk az utat új partnerek előtt, született pár új honlap a szolgáltatásainkra, termékeinkre. Több iparágat képviselő céggel dolgoztunk együtt eredményesen, de a legnagyobb sikereket továbbra is az oktatás területén értük el: tanfolyamokat, szakképzéseket, iskolarendszerű OKJ-s képzéseket szervező oktatási intézményeknek szereztünk tömegesen tanulókat.

Természetesen újabb marketing csatornákat, hirdetési módszereket is teszteltünk és bevezettünk, ezek segítségével mind a partner iskolák, mind a közvetített tanulók számát is jelentősen bővítettük.

2015

Oktatási intézményekre fókuszálva.

Az elmúlt évek eredményei is megerősítettek minket abban, hogy oktatási intézmények számára tudjuk a legjobb eredményeket produkálni. Eddig több mint 20 iskolával dolgoztunk és dolgozunk együtt, akiknek több mint 47.000 érdeklődőt és 6200 beiratkozott hallgatót küldtünk együttműködésünk során.

Bár kisebb iskolákat is szívesen fogadunk partnerünkként, főként olyan oktatási intézményeknek tudunk jelentős hallgatószámot biztosítani, akik szélesebb képzési kínálattal rendelkeznek.

Szívesen dolgoznánk új partnerekkel. Legfőképpen akkor tudnánk együttműködni, ha:

  • egy iskola, szakiskola vagy felnőttképző munkatársa vagy
  • ismersz ilyen intézményt, és szívesen beajánlanál minket, jutalékért
  • tudnál hozzánk tanulókat, tanfolyamokra érdeklődőket küldeni
  • van egy jó ötleted, és más jellegű együttműködést szeretnél velünk

Ha úgy érzed, hogy Te ilyen vagy, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.